Wie is Topsoft Relatiebeheer?

TopSoft is een softwarehuis dat administratiesystemen levert die allemaal iets met relatiebeheer en/of ledenadministratie te maken hebben. Zo wordt de software bijvoorbeeld gebruikt voor het relatiebeheer van een museum, voor organisaties die van donateurs afhankelijk zijn en voor kerkelijke ledenadministraties. In al deze gevallen is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de relaties. Hiervoor is veel meer nodig dan een naam-adres-woonplaats administratie. Het relatiebeheer heeft in veel gevallen ook een directe link naar de financiële administratie.

TopSoft levert niet alleen software, maar ook de benodigde support. Met een voordelig helpdeskabonnement kunt u steeds als dat nodig is gebruik maken van de kennis van onze deskundigen. U hoeft niet alles zelf te weten, wij helpen u om de administratie in goede banen te leiden.

Doordat de software door TopSoft zelf ontwikkeld is zijn aanpassingen mogelijk. Wij leveren een standaardpakket waar dat kan en maatwerk waar dat nodig is. Daarbij zorgen wij dat het basispakket een standaardpakket blijft.

TopSoft blijft steeds doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en de software wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste stand van de techniek. Zo is het inmiddels mogelijk of de software via internet te gebruiken.