Organisaties en Bedrijven bij TopSoft

TopSoft levert aan organisaties en bedrijven die een goed relatiebeheer belangrijk vinden. De klantenkring van TopSoft bestaat onder andere uit:

 • Stichtingen en Verenigingen

  Grote en kleine stichtingen en verenigingen maken gebruik van KLA. Relatiebeheer is voor deze organisaties heel belangrijk en daarom kiezen ze voor de software van TopSoft.

 • Fondswervende Organisaties

  Veel organisaties in de nonprofit sector bestaan van giften en donaties. Om de fondswerving in goede banen te leiden is goed relatiebeheer noodzakelijk. Daarom maken deze organisaties gebruik van KLA, zowel voor het benaderen van de donateurs als voor het verwerken van de giften.

 • Kerken en Parochies

  Kerken en parochies werken met de kerkelijke versie van KLA. Deze versie is voorzien van veel extra functionaliteit, speciaal voor een kerkelijke administratie. Er zijn twee kerkelijke versies van KLA, namelijk een katholieke en een protestantse versie. Daarnaast zijn er diverse kleinere aanpassingen voor specifieke kerkgenootschappen. Door de flexibele instelmogelijkheden is KLA in iedere kerk te gebruiken.

 • Begraafplaatsen

  Sommige kerken hebben ook een begraafplaats of kerkhof. Hiervoor is een extra module verkrijgbaar. Deze kan zowel losstaand als in combinatie met KLA gebruikt worden.

 • Overige bedrijven en organisaties

  Relatiebeheer is niet alleen van belang voor organisaties in de nonprofit sector. Ook commerciële bedrijven hebben veelal een gedegen relatiebeheer nodig. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van een klantenbestand. Het benaderen van klanten met de juiste aanbiedingen heeft veel meer effect dan reclame in het wilde weg.