Wat doet TopSoft Relatiebeheer?

Alles wat TopSoft doet heeft te maken met relatiebeheer. Naast het vervaardigen en het verkopen van de verschillende versies van het relatiebeheerpakket KLA en het verlenen van support hiervoor houdt TopSoft zich ook bezig met gerelateerde diensten, zoals:

  • Leveren van acceptgiro’s en ander printwerk

Voor gebruikers van onze software, maar ook voor anderen, maakt TopSoft acceptgiro’s die na betaling automatisch in de administratie in te lezen zijn. De prijs die TopSoft hiervoor rekent is concurrerend en het bespaart bovendien veel tijd.

Ook maken wij etiketten of lijstwerk. Wij hebben de juiste apparatuur om dat snel en goed te kunnen doen. Het bespaart u tijd en in veel gevallen is het goedkoper dan wanneer u het zelf moet doen.

 

  • Begeleiden van automatiseringsprojecten

Wanneer u overgaat van een ander automatiseringssysteem naar software van TopSoft, dan komt daar in het begin altijd heel wat bij kijken. Gegevens vanuit een andere automatiseringssysteem moeten overgezet worden naar KLA en de mensen moeten wennen aan de nieuwe software. Daarom is het belangrijk dat u er niet alleen voor staat. Met deskundige hulp gaat de omschakeling veel prettiger en sneller.

 

  • Tijdelijk of gedeeltelijk overnemen van de administratie

Wanneer u (tijdelijk) niet beschikt over de mensen om de administratie draaiende te houden, dan kan TofSoft dit van u overnemen. De continuïteit is dan in ieder geval gewaarborgd. Wij kunnen ook een deel van de administratie overnemen, bijvoorbeeld het financiële deel.