Acceptgiro's

Voor veel van onze relaties bedrukken wij de acceptgiro’s. U hoeft dan helemaal geen acceptgiro’s meer bij de bank te bestellen; wij regelen alles voor u.

Wanneer u gebruik maakt van onze software, dan bedrukken wij de acceptgiro’s met een kenmerk, waardoor ze bij betaling automatisch in uw administratie ingelezen kunnen worden. Het handmatige werk met betrekking tot de bijdragen, giften en donaties verdwijnt dan vrijwel volledig.

Ook wanneer u niet werkt met software van TopSoft kunnen wij uw acceptgiro’s bedrukken. In een gesprek bepalen we dan samen wat er op de formulieren moet komen te staan en daarna regelen wij verder alles voor u.

De kosten hiervoor zijn beslist concurrerend. Wij rekenen de volgende prijzen:
Losse acceptgiroformulieren 4 inch, los geleverd of in vellen van 3: € 0,05 per stuk
Acceptgiro met brief/notadeel, samen A4 formaat: € 0,12 per stuk
Per partij geldt een minimumprijs van € 120. Voor kleine partijtjes maakt het dus niet uit of u er 100 of 1000 bestelt, de prijs is altijd € 120. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

De bedrukking is in zwart, eventueel met logo. Wij sturen altijd eerst een drukproef, zodat u zelf kunt beoordelen of alles er goed op staat.

Wanneer u op deze wijze de acceptgiro’s door ons laat maken, dan bespaart u niet alleen een heleboel tijd, maar in de meeste gevallen ook nog geld. En daar komt nog bij dat acceptgiro’s in de meeste gevallen per saldo geen geld kosten, maar opleveren. Er wordt eerder en vaker betaald wanneer gebruik gemaakt wordt van acceptgiro’s.

Wanneer u dat wilt kunnen wij ook de volledige verzending van uw mailing of acceptgiro’s overnemen. De kosten hiervan hangen af van de envelop en de inhoud. Een voorbeeld: een acceptgiro met brief erboven, persoonlijk geadresseerd, kunnen wij voor u verzenden in een onbedrukte Acceptgiro envelop vanaf € 0,37 per stuk exclusief BTW. In deze prijs zijn begrepen de acceptgiro, de envelop en het inpakken hiervan. Alleen de (werkelijke) verzendkosten komen hier nog bij.

Bestel uw acceptgiro’s tijdig! Vooral de maanden december en januari zijn bij ons erg druk.