Downloadpagina KLA Relatiebeheer

Via onderstaande link kan de demoversie van KLA Relatiebeheer geïnstalleerd worden op uw computer. Volg voor het installeren de aanwijzingen op het scherm. Als de installatie gereed is dan zijn er snelkoppelingen aangemaakt op het bureaublad en in het startmenu waarmee het programma opgestart kan worden.

Installeer Demoversie KLA

Let op! Wanneer KLA reeds op uw computer geïnstalleerd is, dan overschrijft de demoversie uw administratie en kunt u dus gegevens kwijtraken door het installeren hiervan!

Er zijn enkele onderdelen die in de demoversie niet (volledig) werken:

  • Afdrukken werkt niet of onvolledig.
  • De demoversie bevat geen postcodetabel. In het volledige pakket kan bij bijvoorbeeld een verhuizing volstaan worden met het opgeven van een postcode en huisnummer. In de demoversie dient het volledige adres ingevoerd te worden.
  • Het maximum aantal relaties is beperkt tot circa 100.

Verder werkt alles in de demoversie net als in het volledige pakket.

Handleiding.

Via onderstaande links kunt u de diverse hoofdstukken van de KLA handleiding inzien en desgewenst afdrukken.

Hoofdstuk 1. Inleiding.

Hoofdstuk 2. Dagelijks.

Hoofdstuk 3. Mutaties.

Hoofdstuk 4. Lijsten.

Hoofdstuk 5. Instellingen.

Financiële module KLA.

Vragen of problemen.

Wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt, dan kunt u deze voorleggen aan onze helpdesk. Deze is te bereiken op helpdesk@topsoft.nl. Hier kunt u ook technische vragen stellen met betrekking tot de mogelijkheden en functionaliteiten van KLA.

Behoefte aan meer informatie?

Wanneer u meer informatie wilt of wanneer u wel eens wilt zien wat er allemaal mogelijk is met KLA, dan laten wij u dat graag zien in een persoonlijke demonstratie van de software. Bel voor een afspraak 0522-480511 of stuur een e-mail naar info@topsoft.nl.